Produkter

Produkter

Jeg bruger kun produkter, som er resultatbetinget og nøje udvalgt. Jeg arbejder med Phytomer og IS Clinical. Samt behandler jeg med Aloe vera- produkter og er forhandler af Forever Living. Se beskrivelse herunder:

Phytomer
Phytomer er en fransk serie og er en af frontløbere indenfor hudpleje og førende indenfor marine bioteknologi. Dvs at de benytter hudforenelige ingredienser fra havet herunder mineraler, alger og ekstremt virksomme planteekstrakter i deres professionelle produkter. Her tilbydes der high-tec og miljøansvarlig krop og ansigtspleje som er sensorisk og lækkert + resultaerne er videnskabeligt bevist.

Jeg har lagt en lille film ind, der viser lidt om Phytomer.


iS Clinical - Hudpleje i verdensklasse!

iS Clinical er en yderst eksklusiv klinisk hudplejeserie udviklet af INNOVATIVE SKINCARE®, som skaber exceptionelt gode resultater med deres produkter og behandlinger. De udvikler og udnytter de mest avancerede forskningsteknologier ift botaniske ingredienser, og INNOVATIVE SKINCARE’s team af læger og forskere designer produkterne til at skabe synlige resultater som sker hurtigt, er 100% sikre og langsigtede med fantastisk flotte resultater.Med iS CLINICAL kan du således både se og mærke en forskel, samtidig med at produkterne giver dokumenterede resultater - helt ned på celleniveau. Med iS CLINICAL får du et flot resultat og med produkterne derhjemme kan du holde resultaterne ved lige.


Aloe Vera

Nem og enkel pleje til hele kroppen. Heler og beroliger samt holder på fugten i vores hud. Samt er produkterne miljøvenlige.
Jeg har valgt at arbejde med forever living, som er firmaet bag den originale aloe Vera, og er repræsenteret i næsten 160 lande i alle verdensdele. Alle produkter bygger på ren stabiliseret Aloe vera af allerbedste kvalitet. Blandt andet et must til børn og deres sarte hud og til dem der ønsker sund livstil uden kedelige tilsætningstoffer.Beauty By Bach

v/ Frederikke Bach
Ringstedvej 196
4300 Holbæk
Cvr. 40357882

Tlf. 53830495
E-mail: Beautybybach@gmail.com

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk