Behandlinger

Ansigtsbehandlinger:

En ansigtsbehandling hos mig kan tilrettelægges til netop dine behov udfra en hudanalyse. Alle kan få en ansigtsbehandling! - se oversigt over alle behandlinger i bookingsystemet eller under prislisten. Jeg laver kun behandlinger i proffesionelle produker fra Phytomer eller iS Clinica alt efter dine ønsker og behov.

I en ansigtsbehandling får du en klar hudforbedring og en sanselig oplevelse. Hvis man ønsker at velligeholde en pæn hud hele livet anbefaler jeg at man kommer til en ansigtsbehandling ca. hver 4-6 uge, med mindre der er tale om specielle hudproblemer som fx acne.

Fordelene ved en Ansigtsbehandling:
• Du opdateres på din hud
• Huden og cellerne “boostes” til at fornye sig selv hurtigere og dermed kommer du hurtigere i mål med den hud du ønsker
• Huden bliver effektivt eksfolieret/peelet og fugtet i dybden
• Porer renses og urenheder fjernes - “der bliver gjordt hovedrent” :)
• Blodcirkulation øges - huden friskes op og får glød

Specialbehandlinger:

FIRE & ICE TREATMENT
Denne professionelle og intensive ansigtsbehandling er designet til hurtigt og sikkert at forny hudens overflade, reducere fine linjer, rynker og pigmenteringer, samt polere, blødgøre og fremskynde cellefornyelsen.

Grundstenen i denne behandling er en kombination af to terapeutiske masker; Den ekstremt kraftfulde INTENSIVE RESURFACING MASQUE og REJUVENATING MASQUE. Maskerne omfatter både aktive og lindrende formler, der fremkalder dufte af bl.a. varm kanel og frisk, kølende pebermynte, som gør behandlingen til en sanseoplevelse. Behandlingen er til alle som ønsker en klar hudforbedring.

Behandlingen afsluttes med en unik kombination af behandlende serum og cremer fra IS CLINICAL, der komplimenterer din hud.
Sådan en behandling hos mig tager 30 min.
Book tiden direkte herVoksbehandling:

I en voksbehandling fjernes håret med rod, som gør huden blødere og samtidig er en nem måde at blive hår- fri på i længere tid af gangen.

Jeg bruger professionel voks fra Caronlab Australien, som effektivt men skånsomt fjerner alle hår. Behandlingen kan laves på hele kroppen og holder op til 4-6 uger, inden hårene igen er klar til at blive vokset. Hvis man ønsker en voksbehandling skal hårene mindst være 0,5 cm.

Behandlingen minimerer risikoen for røde knopper og indgroede hår, som ofte ses efter at have brugt skraber og med tiden kommer der færre hår.
Chorafit E-fit

Toning af kroppen med elektroterapi

Virker på:
- væske og fedt i kroppen
- spændinger
- smerter i kroppen
- energioptimering
- muskler

Behandlingens pris kun 300,- vejledende pris 499 kr.
Lanceringspris 2020 10 behandlinger kun 2.500 kr.
En prøvebehandling pr. kunde kun 150 kr.


ShellakPedicure/FodplejeMassage

Nyheder


Beauty By Bach

v/ Frederikke Bach
Ringstedvej 196
4300 Holbæk
Cvr. 40357882

Tlf. 53830495
E-mail: Beautybybach@gmail.com

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk